"Elbizonytalanodni tulajdonképpen jó, mert az ember rájön, hogy mégsem áll olyan stabil lábon, mint gondolta, és elkezdi keresni a kapaszkodókat. (...) Azok az emberek, akik bebetonozva csücsülnek a munkahelyükön, minden klappol az életükben és mindenük megvan, csak élni szoktak elfelejteni. Én inkább az életre szavazok, még akkor is, ha néha elbizonytalanodással jár." ~ Robert Pattinson

2011. november 14., hétfő

Válaszok :)






Sziasztok csajok! Most tudok válaszolni a komikra, és alul találtok infót a frissről is ;) 

Szandi: Örülök neki! :D Igen nekem is kéne egy ilyen pasi! ;) Sietek a köviveel!! :))

Reni: Örülök hogy tetszett! :)) Persze hogy nem lett! Igen meghatóra sikerült! :$ Itt látszik kikre számíthat úgy igazán! Jól látod a helyzetet, de Krisszel nem lesz egyszerű. Majd köviben meglátod amivel igyekszem :))

JoJo: Köszi! :$ Igen ennek lehet csak igazán örülni! A RobSten baba még nem most lesz, de majd eljön az is ;) Igazad van, ami késik nem múlik! Sietek vele!

Netty:  Jó hogy neked is tetszett! Igen, semmi baja! :)) Aranyosak voltak, és elhiheted, hogy ha Kristen nem is Rob annál inkább figyel majd rá ;) <3

Minie95: Örülök hogy tetszett neked is! Ez a két srác, igazad van nagyon szeretik őt. Az már mindegy hogy másmilyen módon... :P Sietek megírni a folytatást!

Ágika:   Igen, szerencsére :P Rob tényleg nagyon szereti őt, imádni való! És igen végre sok minden újat megtudott szerelméről :) Sietek!

Köszönöm a komikat nektek, nagyon jólesik, hogy írtok! A pipákért is köszönet jár a többieknek!! :P <3 A kövi, vagy szerdán vagy csütörtökön érkezik, de holnap kaptok belőle egy részt ha sikerül! Addig még többiek lehet komikat írni!! ;) (L) 
Mindenkinek jó hetet! 
Regina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése