"Elbizonytalanodni tulajdonképpen jó, mert az ember rájön, hogy mégsem áll olyan stabil lábon, mint gondolta, és elkezdi keresni a kapaszkodókat. (...) Azok az emberek, akik bebetonozva csücsülnek a munkahelyükön, minden klappol az életükben és mindenük megvan, csak élni szoktak elfelejteni. Én inkább az életre szavazok, még akkor is, ha néha elbizonytalanodással jár." ~ Robert Pattinson

2011. szeptember 16., péntek

Közvéleméy-kutatás + hírek :))



Sziasztok csajok!

Azért írok mert először is köszönöm a komikat a fejezethez, és holnap vagy holnapután válaszolok is rájuk :) A másik pedig, hogy kitettem egy szavazást ide oldalra, arról, hogy szeretnétek-e egy extra fejezet, amiben a 4. fejezet írnám le Emily szemszögéből, tekintve, hogy gyakorlatilag róla szól az egész... :D Szóval szavazzatok, és komizzatok még a fejezethez ;)

A következő fejezetbe még bevallom bele se kezdtem, de addig nem tenném fel amúgy sem amíg el nem dől hogy lesz-e Emilys fejezet vagy sem :D Szóval ha lezárul a szavazás akkor hozom az új fejezetet! :D *-* <3 Ami... terveim szerint jövő hét szerda-csütörtök környéke lesz :))

Jók legyetek!
Puszi:
Regina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése