"Elbizonytalanodni tulajdonképpen jó, mert az ember rájön, hogy mégsem áll olyan stabil lábon, mint gondolta, és elkezdi keresni a kapaszkodókat. (...) Azok az emberek, akik bebetonozva csücsülnek a munkahelyükön, minden klappol az életükben és mindenük megvan, csak élni szoktak elfelejteni. Én inkább az életre szavazok, még akkor is, ha néha elbizonytalanodással jár." ~ Robert Pattinson

2011. október 5., szerda

Válaszaim + hírek :))



Tudom hogy már sok komit írtatok, de csak most jutottam el odáig hogy írjak egy hosszam bejegyzést :// Na de most itt vagyok! :))

Zsani: Igen, első vagy :)) :P köszi... :) majd kiderül hogy mennyire áll talpra ;) Rob pedig mindig édes, csak hozta a formáját <3 (L)

Reni: Örülök hogy tetszett :)) Csak igen, hát Cameron... Hidd el vannak ekkora ribik, ismerek is egyet kettőt... -.- Majd kiderül mi lesz Cam-mel ;) Nem rossz helyen tapogatsz egyébként :P

Szandi: Örülök hogy neked is tetszett :D Sietek a folytatással :)

Nati: Köszi szépen, szuper hogy hatalmasnak találod :D Itt is mondom, hogy nembaj, hogy nem írtál, átérzem a sulis dolgot :)) ://  Amúgy igen mindenkit sokként ért, pláne így egyszerre :)) Sietek megírni a folytatást :))

JoJo: Jó hogy neked is tetszett :D A Cameronos fejezetről lejjebb hoztam híreket :))

Didra: Köszike :)) Neked is csak azt tudom mondani, hogy van egy pár ilyen ribi a környezetünkben is :// -.-" A Cames szemszögről neked is lejjebb van infó :) Igyekszem a kövivel :))

Ágika: A mi RobStenünk csak cuki lehet :P Ez az igazi, ha valaki tényleg testvérként kezeli a bátyját. *-* Igen, megtalálták a lakást :D Köszi hogy ígyí chatben is kifejted a véleményedet! :$ :D

köszönöm ezt a sok komit, jólesnek a szép szavak csajszik!! *-* :)) <3 Szeretés van!!

A Cames fejezetről pedig annyit, hogy egyenlőre úgy néz ki, hogy igennel szavazott a többség, de ugye még van 4 nap. Én viszont arra gondoltam, hogyha esetleg mégis a nem lenne többségben, akkor azoknak akik igennek szavaztak elküldeném a fejezetet :)) De ha igen lesz a több akkor ígyis úgyis felreszem, aki meg nem akarja az nem olvassa, nem? :)) ;)
 Na szóval csak ennyi mára :D
Kitartás már csak 2 nap és hétvége emberek! :D (L)
Puszi:
Regina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése