"Elbizonytalanodni tulajdonképpen jó, mert az ember rájön, hogy mégsem áll olyan stabil lábon, mint gondolta, és elkezdi keresni a kapaszkodókat. (...) Azok az emberek, akik bebetonozva csücsülnek a munkahelyükön, minden klappol az életükben és mindenük megvan, csak élni szoktak elfelejteni. Én inkább az életre szavazok, még akkor is, ha néha elbizonytalanodással jár." ~ Robert Pattinson

2011. október 14., péntek

Válaszook :D + hírek


Hahó! Végre vége a hétnek, és végre nem kell tanulni, úgyhogy itt vagyok és válaszolok! :P

Szandi: Természetesen? *-* Oh köszi szépen :$ :)) Ezzensokan így vannak hidd el, máso is szívesen megtennék! És amúgy jól írtad le XD :)) Majd meglátod, Cam hogy dönt ;)

Zsani: Köszi :)) Majd te is meglátod, hogy bejön-e az elképzelése :D :)) Írom ahogy tudom...

Reni: Nagyon jólesik, hogy így este is elolvastad, pedig hulla fáradt voltál. :$ :)) Jó ilyet hallani :D Hát igen, szegényem... :// Meg mint én olyan szerencsétlen a szerelmeb xd :// A távolság mindig segít... Ez biztos! :))

Ágika: Örülök hogy tetszett :D Nem kicsit rámenős xd Majd minden kiderül a továbbiakban ;)

Köszönöm ezeket a komikat, remélem kapo még azért :)) *-* A frissről annyit hogy kizárt hogy hétvégén hozni tudjam, ugyanis holnap ismerőseinknél leszünk,. vasárnap meg nem hiszem hog meg tudom írni, tekintve hogy több mint a fele nincs kész úgyhogy, szerintem legkésőbb hétfőn vagy kedden tudok újat hozni :// Sajnálom :$ Viszont akkor keddig szeretnék még legalább ugyanennyi komit kapni!! *-* (L) Lehet róla szó?
Jó hétvégét mindenkinek!
Puszi:
Regina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése